Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht
Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht Liedermacher - Songwriter - Liedermaching
Portal  Portal   FAQ  FAQ   Suchen  Suchen   Mitgliederliste  Mitgliederliste   Benutzergruppen  Benutzergruppen
Registrieren  ::  Login Einloggen, um private Nachrichten zu lesen

Adidas Solarglide Pas Cher

 
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Liedermacher
Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen  
Autor Nachricht
bushioneAnmeldedatum: 24.06.2022
Beiträge: 6

BeitragVerfasst am: 24.06.2022 08:35    Titel: Adidas Solarglide Pas Cher Antworten mit Zitat

A kettő vitathatatlanul legtermészetesebb kombinációja, a Vente Adidas Solarglide számos elemet varr össze oly módon, hogy megőrizze mindkét rész retro hangulatát. A héjujj, valamint a teljes felsőrész nagy része néhány finomítással egyenesen a Pro-Modeltől származik, színe világos ecrus-t és optikai fehéret tartalmaz. A márkajelzés ezután vastag fekete rátétekkel csíkozza le az oldalakat, neonzöld öltéssel kiemelve az alábbi részleteket a sarokstabilizátor és a szerszámok mentén.A Streetball Forum vizuálisan sokkal agresszívebb, a felső része meglehetősen megosztott a kettő között. A Acheter Adidas Solarglide az építkezés jó részén uralja az uralmat, kiemelve a jellegzetes Three Stripe oldalpanelt és az elegáns orrdobozt. A szerszámok is a közelmúltban újjáéledt klasszikusból származnak, a felső vonalon pedig a Forum jellegzetes gallérja látható pánttal és kontrasztos díszítésekkel. A Solution Streetball ehhez képest új módokon kölcsönöz hasonló alkatrészeket, a termék a nevét viselő modell technikai, futurisztikus összemosása.

Az eredetileg az Adidas Asterisk Initiative programjával együtt kiadott Adidas Solarglide Pas Cher sziluett számos, következetesen felkapott színsémában találta meg az utat a piacra. A kényelem fokozásával a Trest Run fókuszpontja az egyedülálló színblokkolás, amelyet számos, a sarka felé szaggatott fedőréteg, valamint egy hasonlóan éles darab, amely a meredek fehér középtalp tetején rögzít.

Chaussures de Adidas Solarglide Az oldalsó és a középső láb középső részén található Three Stripes grafika egyenletesen oszlik el a zöld és a narancssárga díszítéssel az oldalsó oldalon, a rózsaszín és a kék díszítéssel a középső oldalon, míg a nyelv a zöld és a fuscia kombinációjával rögzíti a megjelenést. A neontónusok élénk keverékét állítólag Tokió éjszakai fényei ihlették. A megjelenést ezután egy fekete középtalp teszi véglegessé, amelynek formáját minden Adidas Originals rajongó biztosan ismeri, hiszen az adidas Falconon is ezt használják.

Bár a '90-es évek divatja ihlette, és retró megjelenéssel büszkélkedhet, az adidas Yung 96 kissé letisztultabb stílust kínál, mint néhány kortárs, például az adidas Falcon és az Adidas Solarglide Hommes/Femmes. Ez egyben a csapat legújabb sziluettje is, és most került a felszínre. vadonatúj "Simple Brown" színárnyalat. Bár a becenév egyenességre utal, kissé meghazudtolja a cipő valódi természetét, mivel a felsőrész a barna és a barna tónusok lenyűgöző keverékét kínálja élénk akcentusokkal.

www.maytornacipo.com
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:   
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Liedermacher - Songwriter - Liedermaching Foren-Übersicht -> Liedermacher Alle Zeiten sind GMT + 2 Stunden
Seite 1 von 1

 
Gehe zu:  
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.
DAJ Glass (1.0.10) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Deutsche Übersetzung von phpBB2.de